Отборът на Барселона не остави никакви шансове на гостуващия на пълния

...
Отборът на Барселона не остави никакви шансове на гостуващия на пълния
Коментари Харесай

Впечатляващ Барселона разпиля Валядолид, Левандовски блесна с истинско бижу

Отборът на Барселона не остави никакви шансове на гостуващия на цялостния " Камп Ноу " отбор на на Реал Валядолид и го победи с категорричния в дуел от третия кръг на испанската Ла Лига. Роберт Левандовски откри в 24-ата, а Педри удвои в 43-ата минута. Отново Левандовски означи 65-ата минута със удивително осъществяване, а  Сержи Роберто  пък оформи крайния резултат в добавеното време на мача.

Новото попълнение на Барса Жул Кунде стартира като титуляр, откакто бе регистриран през вчерашния ден, само че  на десния бек. В центъра на защитата играят Роналд Араухо и Ерик Гарсия. На другия бек пък е Алехандро Балде. В средата на терена е капитанът Серхио Бускетс, а до него са Педри и Гави. В  офанзива пък работят Роберт Левандовски, Рафиня и Усман Дембеле.  

/ /

Барселона започва с масиран напън и още в шестата минута Усман Дембеле комбинира с Рафиня, само че ударът на бразилеца бе блокиран.

В 13-ата минута „ каталунците “ можеха да открият резултата, когато Роберт Левандовски засече центриране от крилото, само че топката се отби от гредата. Впоследствие топката още веднъж стигна до поляка, който шутира, само че около далечната греда в навън.

Домакините удариха греда за повторно в 22-ата минута, когато Дембеле стреля мощно отляво в наказателното поле, само че кълбото се отби от напречния дирек.

Все отново голът стана факт в 24-ата минута. Рафиня получи на десния фланг и насочи феноменално центриране с левия крайник, което разсече защитата на Валядолид и топката попадна в зоната сред вратаря и бранителите, а на далечната греда Левандовски засече във вратата – 1:0. Това бе и първи гол за поляка на " Камп Ноу " с екипа на Барса.

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР